“Tot respectul și admirația pentru firma grecească pentru modul profesionist în care au reabilitat DN 18 pe ruta Sighetu Marmației-Baia Mare. Strădania și perseverența voastră au făcut ca noi să ne simțim cu adevarat bine și în siguranță când circulam pe acest drum. Dar acum o întrebare: care este oare rostul acestei treceri de pietoni care duce dintr-un șanț în alt șanț, căci noi pietonii oricât vom încerca , nu vom reuși să escaladăm așa șanțuri uriașe”, a spus Horia Scubli.

Comentariile nu au întâziat să apară. Ca de obicei la astfel de postări, românii arată că au simţul umorului, făcând haz de necaz. Unii spun că acele podețe se vor face joi după Miercurea Ciuc sau sunt treceri de pietoni pentru broastele din şanţ.

“Eu ma bucur ca se face ceva și pentru oraș, mai ales drumurile. Ar fi frumos să fie toate bine, dar, din păcate, la noi e șpaga prima treabă și cum sa ne umplem buzunarele, nu să facem ce e de folos. Oare de ce trebuie străini? Dar la fel mă gândesc la câți suntem plecați afară din țară, nu e cum să facă muncitori români. Că doar la noi salariile știm cum sunt, mai mult, la noi să faci ceva pentru viitor și aici mă refer o firmă sau o întreprindere ajungi la bătrânețe și tot nu ai toate actele obținute, ca sa poți funcționa. Mai bine străinul care vine, dă șpagă și le obține așa, dintr-o dată, și apoi angajeaza români cu salarii mici, sa-și mai și bată joc și asta e România. Să nu mai zic de Sighet, că e săracul oraș vai de el, ca ți-e rușine sa mai vii acasă în vizită, nu să mai locuiești… Suntem în anul 2018 și sunt părți ale orașului fără canalizări, fără instalație pentru gaz, drumuri fără asfalt… O rușine!- susţine Diana.

“Probabil ca acolo trebuia un podet ca sa se treaca de pe un trotuar pe celălalt. N-a fost corelare între anexele drumului si marcaje” adauga Augustin. “Tronsonul executat de firma lui Umbrărescu a fost gata într-un an și mi se pare că rezistă foarte bine. Cei de la Aktor s-au cam chinuit. Și nu înțeleg de ce nu au dus lucrările până la ieșirea din Sighet spre Tisa. Bucata aceia nu face parte din DN 18?” completeaza Liliana.

“Urmeaza si podetul, speram! Sau poate nu era trecut in proiect, si atunci alt proiect, alta firma la licitatia lucrarii, alti bani si multa rabdare pana se finalizeaza lucrarea! concluzioneaza Marinela.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și