Locotenet colonel Popescu Sorin și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspecției de Prevenire, iar în ultima perioada a fost împuternicit Șef Serviciu Prevenire. La data trecerii în rezervă ofițerul are o vechime de peste 29 de ani în muncă.

Plt.adj.șef Ilea Dumitru și-a desfășurat activitatea la reședința inspectoratului și în ultima perioadă în cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa. La trecerea în rezervă are o vechime de peste 34 de ani în muncă.

Plt. adj. șef Volintiru Liviu și-a desfășurat activitatea la reședința inspectoratului, în cadrul Compartimentului Comunicații și Tehnologia Informației, iar la trecerea în rezervă are o vechime de peste 34 de ani.
Plt.adj. șef Kim Robert a fost subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare. La trecerea în rezervă are o vechime de peste 30 de ani.

Plt.adj.șef Manea Cristian a fost comandant de echipaj și conducător de autospecială în cadrul Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, iar la trecerea în rezervă are o vechime de peste 35 de ani.
Comanda inspectoratului și colegii le urează celor cinci pompieri o pensie lungă și multa sănătate alături de cei dragi!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și