Incidentul s-a petrecut luni dimineața în jurul orei 9. Cei trei elevi de clasa a VII-a de la Școala Generală ”Ioan Mihali de Apșa” din Sighetu Marmației au venit la școala puși pe harță. S-au îmbrăncit și câteva clipe mai târziu au spart mai multe mese și scaune. Totul sub privirile îngrozite ale colegilor și profesorilor. Din sală de clasă au ieșit pe hol și au început să urle și să țipe.

Conform informațiilor noastre părinții celor trei copii au fost chemat astăzi la școală pentru a discuta situația lor. Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a fost sesizat despre incident și așteaptă măsurile luate de conducerea unității de învățământ, conform vasiledale.ro

Poliția Sighetu Marmației nu a fost sesizată despre acest incident.

Trebuie să spunem și faptul că unitatea de învățământ amintită a fost cuprinsă de Ministerul de Interne într-un proiect de reducere a violenței în școli și de reducere a fenomenului de bulling. Este cel de-al doilea incident grav dintr-o instituție de învățământ din județul Maramureș. Ieri v-am prezentat cazul halucinant în care doi elevi de clasa a V-a s-au bătut în sala de curs sub privirile colegilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și