Incidentul a fost înregistrat înainte cu câteva minute de începerea meciului dintre Portugalia și Franța, partidă care a avut loc în finala Campionatului European la fotbal. Deranjați de gălăgia de pe scară precum și de situația tensionată, vecinii scandalagiului au solicitat intervenția polițiștilor locali.

„Am fost sesizați prin dispecerat despre faptul că o persoană de sex masculin a aruncat pe geam un televizor și a tulburat ordinea și liniștea publică. Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani care s-a certat cu prietena lui cu care locuia. Acesta a început să facă gălăgie și a adresat injurii chiar și vecinilor care i-au cerut să se potolească. Potrivit legii, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 600 de lei”, a declarat Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale Baia Mare.

În cădere, televizorul aruncat de către scandalagiu pe geam a îndoit capota unei mașini care se afla în parcare. Dacă cel care deține autovehicolul va depune o plângere la Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș, scandalagiul riscă să se aleagă cu dosar penal pentru distrugere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet