„Credeam că trimiți o poză cu tine goală, că de matematică sunt sătul”, i-a scris profesorul Cristian P. unei eleve, în luna octombrie, după care au urmat alte mesaje în care îi spunea elevei că „I-ar înfrumuseța zilele unui om trecut de 45 de ani" sau îi promitea note bune, potrivit unui material realizat de Rise Project.

Simțindu-se intimidată, eleva l-a reclamat la directoare și a cerut transferul la alt liceu. Când a aflat de plângere, profesorul a trecut la insulte la adresa elevei și la intimidări. „Sunt strănepot de judecător, frate de grefier, iubitul unei persoane din justiție, frate de polițistă”, i-a spus el într-un mesaj.

Contactată de sursa citată, directoarea adjunctă a spus că incidentul nu este problema școlii, pentru că eleva e majoră și hărțuirea sexuală nu a avut loc în incinta liceului: „Trebuia să facă plângere la poliție că este agresată. Regulamentul școlar nu-mi permite să văd ce face omul în viața lui privată, seara.”

Noua directoare a liceului a spus că nu știa nimic despre incident și că va demera o anchetă, în timp ce profesorul în cauză a refuzat să comenteze subiectul.

După ce povestea a devenit publică, Inspectoratul Școlar Neamț a anunțat că a început o anchetă.

FOTO - Un profesor de liceu din Piatra Neamț i-a cerut unei eleve poze nud. După ce a fost reclamat, a trecut la insulte și intimidări

FOTO - Un profesor de liceu din Piatra Neamț i-a cerut unei eleve poze nud. După ce a fost reclamat, a trecut la insulte și intimidări

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și