Nu este însă și cazul unui tânăr din Bârsana, Cosmin C., care, după cum aflăm de pe contul său de Facebook, își iubește foarte mult autoturismul pe care îl are în posesie, un frumos Audi, curat și întreținut. Spunem că își iubește mult mașina pentru că regăsim frumosul Audi în poza sa de Cover al contului de Facebook.

Tânărul nostru Cosmin C. s-a oprit în seara zilei de 15 aprilie a.c., începând cu ora 20:00, la o binecunoscută terasă din municipiul Sighet și, iubindu-și mașina foarte mult, însă neputând să o invite să ia un loc la masă pe terasă, a parcat-o fix pe trotuarul de lângă terasă, cât mai aproape de masa la care stătea. După cum se vede din imaginea anexată la articol, din păcate, șoferul nu a ținut cont de nicio regulă de bun simț, blocând cu totul trotuarul și accesul la trecerea pentru pietoni din intersecție timp de mai bine de două ore.

Pietonii, inclusiv cei din categoria „siluet”, nu au avut nicio șansă de a trece pe trotuarul blocat de frumosul Audi, aceștia fiind nevoiți să pătrundă pe partea carosabilă pentru a se deplasa, expunându-se riscului de a fi loviți de o mașină.

Despre mașina din imagini, numai păreri bune. Cât despre stăpânul acesteia, vorba paginii de Facebook: „Conduc si parchez ca un ...”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și