Ieri, în jurul orei 12.35, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației doi tineri care aveau un comportament ciudat.

La simpla vedere a autospecialei Poliției de Frontieră au avut o reacție ieșită din comun, au devenit agitați, au grăbit pasul, după care au început să fugă pe stradă, nu înainte însă ca unul dintre ei sa scoată din buzunar două pliculețe și să le arunce pe jos.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au procedat la urmărirea acestora, iar la puțin timp au reușit să-i rețină, fiind vorba de doi tineri, de 25, respectiv 36 de ani din județul Maramureș.

Cele două pliculețe aruncate pe jos, conțineau o substanță cristalină de culoare albă, fiind vorba de aproximativ 58 de grame de substanță, posibil interzisă.

Substanța au fost ridicată ambalată, sigilată și transmisă către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și