În data de 9 octombrie 2015, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului, jud. Maramureş, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări
de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 19.00, lucrătorii noştri au oprit pentru control în trafic, pe D.J. 185, un autoturism marca Ford, condus de Mircea C., de 22 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

În urma verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în portierele autoturismului şi în capitonajul din spate a maşinii, mai multe pachete cu ţigări.

Bărbatul, împreună cu autoturismul a fost condus la sediul sectorului unde în urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 699 de pachete cu ţigări
de provenienţă ucraineană.

În continuarea cercetărilor, s-a constatat faptul că bărbatul a încărcat ţigările de la o locaţie de pe raza localităţii Valea Vişeului. Poliţiştii de frontieră s-au deplasat la locaţia respectivă unde au mai descoperit încă 789 pachete cu ţigări, din acelaşi lot care aparţineau unui alt bărbat domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

Întreaga cantitate de ţigări, 1.488 pachete, în valoare de 30.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și