Ieri, 05 aprilie 2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15.00, un echipaj mobil al poliţiei de frontieră aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe DJ 185, pe comunicația Valea Vișeului-Bistra, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.

Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de către lucrătorii noștri, moment în care s-a pornit în urmărirea autoturismului, iar în scurt timp acesta a fost descoperit abandonat pe marginea carosabilului.

În interiorul mașinii au fost observate mai multe colete care conțineau țigări de provenienţă ucraineană, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autoturismului în cauză la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii celor 3 baxuri descoperite, a rezultat cantitatea de 1.454 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 70.000 lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet