Viceprimarul municipiului Sighetu Marmației, d-na Daniela Onita-Ivașcu, aduce la cunoștința sighetenilor actele de vandalism petrecute pe strada Eminescu din municipiu:

”În această seară am primit o sesizare legată de vandalizarea coșurilor de gunoi de pe strada Mihai Eminescu. Acestea au ajuns pe zona carosabilă, încurcănd circulația rutieră.

M-am deplasat urgent la fața locului și cu ajutorul intervenției prompte a echipajului poliției locale a fost debarasată partea carosabilă, ulterior cu ajutorul SPG Urbana, coșurile au fost incărcate și transportate la sediul societății.

Se dovedeste încă odată căt este de necesară montarea unui sistem de monitorizare video în municipiu, deoarece și de această dată identificarea făptuitorilor va fi aproape imposibilă.

Astfel de fapte sunt de condamnat și reprezintă o lipsă responsabilitate și respect față de bunurile acestei comunități!

Mulțumesc echipajului Politiei Locale și SPG Urbana care s-au deplasat de urgență la fața locului!

Paradoxal azi este sărbătorită ziua bunului simț, iar concluziile vă aparțin!”, spune viceprimarul municipiului Sighetu Marmației, d-na Daniela Onita-Ivașcu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și