SC Adio Muște SRL, în colaborare cu firme renumite în domeniu din țară, au asigurat dezinsecția spațiilor publice de pe raza municipiului, punându-se mare accent pe parcuri și zone intens circulate.

În acest sens s-a efectuat dezinsecția cu generatoare de ceață caldă, proiectate să creeze fum folosind insecticidele în amestec cu solvent. În acest sens s-au utilizat cele mai bune substanțe existente la ora actuală pe piață.

Administrația sigheteană va repeta acțiunile de dezinsecție potrivit calendarului stabilit. Totodată, se vor avea în vedere și acțiuni de deratizare pe raza municipiului.

Firma Adio Muște SRL, cu sediul în județul Maramureș, deține toate autorizațiile necesare pentru efectuarea de dezinfecții, dezinsecții și deratizări. La serviciile firmei au apelat mai multe localități din județ, autoritățile locale fiind mulțumite de serviciile prestate.

„Deși alte firme din domeniu au înțeles să crească prețurile în această perioadă sau să reducă din calitatea serviciilor prestate, noi ne păstrăm standardul de calitate și oferim prețuri imbatabile pentru serviciile noastre. Deținem toate avizele și autorizările impuse lege, colaborăm cu cele mai renumite firme din domeniu și utilizăm cele mai bune materiale de pe piață”, a declarat Claudiu Micle, managerul firmei.

Cei interesați, atât autorități locale cât și persoane fizice sau juridice, pot contacta firma Adio Muște SRL la numărul de telefon 0740/590.024 sau accesând site-ul www.adiomuste.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și