Spre exemplu, în seara zilei de 20 mai a.c., o dubă cu nr. de înmatriculare MM 58 PTR a descărcat în cartierul Unirii la tomberoanele de lângă blocul 27 mai mulți saci cu moloz din construcții, gunoi menajer, deșeuri din grădinărit și alte lomuri. Toate, au fost aruncate la întâmplare, pe lângă tomberoanele de gunoi (vezi VIDEO mai jos).

Un alt sighetean a făcut exact același lucru cu câteva ore înainte, descărcând dintr-o dubă mai multe pubele pe care pur și simplu le-a golit lângă tomberoane. Când i s-a reproșat de către locatari să nu descarce gunoi în zonă, șoferul pur și simplu i-a băgat în origini pe locatari, a aruncat gunoiul și a plecat.

Din păcate, numărul de înmatriculare al dubei nu este cunoscut.

Cazul nu este singular, mai mulți locatari din mai multe cartiere de blocuri ne-au semnalat astfel de cazuri,

Având în vedere faptul că s-au precizat în acest articol locația, data, numărul de înmatriculare + filmare, solicităm Poliției locale Sighet să ne comunice ce măsuri se vor fi luat împotriva acestui nesimțit care pur și simplu nu este interesat de locuitorii din zonele de blocuri.

ACTUALIZARE punct de vedere Poliția locală:

Speța semnalată în articol a fost repartizată unui agent, care va face o adresă către proprietarul autoturismului pentru a se prezente la sediul Poliție locale pentru clarificarea situației.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet