Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către polițiștii de frontieră continuându-și deplasarea în mare viteză, iar după aproximativ 3 km autoturismul a fost blocat şi conducătorul auto reținut.

Pe bancheta din spate a autoturismului au fost observate patru colete cu țigări, fapt pentru care bărbatul împreună cu mașina a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 790 de pachete, în valoare de 9.300 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că șoferul, Vasile F., în vârstă de 20 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, nu posedă permis de conducere şi este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Lucrătorii din cadrul aceluiași sector au mai descoperit, în urma unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, in apropierea malului râului Tisa, 14.399 de pachete țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 167.000 lei.

Țigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și a luării măsurilor legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și