Incendiul a izbucnit în jurul orei 01:15. Din păcate, garajele se află situate între blocuri, fiind lipite unele de celelalte, așa că incendiul s-a propagat cu repeziciune.

Martori aflați la fața locului, au declarat pentru Sighet 247 că trei garaje au fost arse în întregime. Locuitorii din blocurile învecinate au intrat în panică și au efectuat zeci de apeluri la SNUAU 112, temându-se ca nu cumva incendiul să se propage și la blocuri. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru a stinge incendiul.

O ipoteză, neconfirmată încă, ar fi că la baza incendiului s-ar afla o mână criminală. În incendiu a ars garajul și autoturismul d-nei procuror Berinde Laurența. Autoritățile nu exclud ca cineva, din răzbunare, să fi dat foc garajului domniei sale. În confirmarea acestei ipoteze ar fi ora la care s-a petrecut.

Din primele informații rezultă că au ars trei garaje, fiecare în suprafață de 50 mp. În incendiu a ars și un autoturism marca VW Bora, aparținând d-nei procuror Berinde.

Cauza incendiului pare a fi foc deschis: chibrit sau brichetă. Nu este exclusă totodată ca și cauză a incendiul producerea unui scurt circuit la o instalație electrică improvizată la unul dintre garaje.

O altă cauză posibilă a incendiului ar putea fi, conform locatarilor blocurilor învecinate, un foc aprins de către câțiva aurolaci care își fac veacul prin zonă în timpul nopții.

În cauză se efectuează cercetări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și