Ca urmare a vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul volanului în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată din zona fostei fabrici „Maramureșeana” și s-a izbit violent într-un autotren parcat.

În urma coliziunii au rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, avarierea gravă a autoturismului marca Mercedes și avarierea ușoară a autotrenului. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, tânărul a fost transportat de către o ambulanță SMURD la Spitalul municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări se pare că șoferul L. Vasile, domiciliat în satul Tisa, nu deține permis de conducere, acesta fiind și motivul pentru care a încercat să se sustragă de la controlul polițiștilor de frontieră. Din informațiile obținute de Sighet 247 se pare că L. Vasile are deschise pe numele său încă trei dosare penale pentru conducere fără permis.

Ba mai mult, se pare că tot acesta este și principalul suspect de producere a unui alt accident rutier în zona parcării din fața „Fabricii de Șuruburi” din Sighet în noaptea dinspre 28/29 august a.c., în urma căruia a rezultat avarierea a patru autoturisme parcate în afara părții carosabile. Se pare că în acea noapte tânărul pentru care nu există nicio lege ar fi condus un autoturism VW Sharan de culoare roșie, moment în care a pierdut controlul volanului și a avariat autoturismele parcate.

În autoturismul condus de către L. Vasile polițiștii au găsit o macetă (armă albă) și un tub de spray paralizant, negăsindu-se în schimb țigări de contrabandă.

Polițiștii au deschis un nou dosar penal pe numele lui L. Vasile pentru conducere fără permis a unui autovehicul pe drumurile publice și este foarte probabil că vor mai deschide încă unul pentru port de armă albă fără drept.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și