Marea finala va avea loc in Amfiteatrul antic din Cesme, in data de 15 august, fiind transmisa in direct de catre postul TV8. In Competitie vor participa 50 de tari.

Mihaela are 23 de ani, 1.78 m inaltime, dimensiuni 89-60-91 si este nascuta in Sighetu Marmatiei, este absolventa a Facultatii de litere profil romana-franceza din cadrul Universitatii de Nord Baia Mare si este la prima sa experienta internationala de acest gen.

„Ocazia de a participa la o competitie internationala de frumusete este un privilegiu, o onoare dar in acelasi timp presupune si o mare responsabilitate. Intr-o asemenea competitie nu te prezinti doar pe tine, ci reprezinti tara in care te-ai nascut, tara care te-a format, locul de unde ai luat tot ce porți in suflet toata viața. In cazul meu, voi reprezenta o Romanie frumoasa, cu o mare valoare culturala, istorica si etnofolclorica, o tara care are multe de spus si de aratat. Din acest motiv, nu imi va fi deloc greu sa insuflu tuturor spectatorilor si telespectatorilor care vor urmari aceasta competitie, un sentiment placut legat de Romania si dorința de a o vizita.

Aceasta oportunitate pentru mine personal este un examen, un test de maturitate, o sansa de a ma vedea ce fel de roman sunt, cat am invatat de-a lungul anilor si cat pot sa transmit si altora mai departe.” – a declarat Mihaela Bosca – Miss Exclusive Of The World Romania 2015.

„Mihaela Bosca este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate. Desi este la prima sa experienta de acest gen, Mihaela are frumusetea, carisma si inteligenta necesara pentru a ne reprezenta tara cu cinste! Ea este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” - ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Exclusiv Of The World Romania.

Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Mihaelei din perioada 27 iulie – 17 august 2015 din Turcia vizitand pagina sa oficiala de Facebook „Miss Exclusiv Romania”- http://www.facebook.com/miss.exclusiv.romania.fan.page - pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea romanilor pentru a o sustine pe Mihaela in cursa pentru castigarea coroanei Miss Exclusive of the World 2015!

Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Turcia!

Miss Exclusive RevSon from pro-tasarım on Vimeo.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și