În dimineața zilei de 7 mai a.c., o autospecială de Poliție a oprit când echipajul a văzut că un autoturism marca Mercedes model E Klass sau C Klass era parcat pur și simplu în mijlocul unei intersecții din Sighet, blocând atât accesul în intersecție cât și trecerea pentru pietoni.

Potrivit martorilor, se pare că șoferul nesimțit a oprit pur și simplu mașina în mijlocul intersecției pentru că voia să cumpere o shaworma, așa că a ținut autoturismul parcat acolo preț de peste 20 de minute.

Din păcate, astfel de cazuri în care polițiștii / polițiștii locali sigheteni îi amendează pe cei care parchează aiurea și pe unde apucă sunt foarte rare. Din păcate, conducerea Biroului rutier Sighet nu pare a fi interesată de a întocmi câteva acțiuni punctuale / planuri de lucru prin care să se acționeze concertat împotriva șoferilor care parchează în acest mod mașinile lor.

A C T U A L I Z A R E:

Potrivit unui comunicat remis redacției Sighet 247 de către IPJ Maramureș, sancțiunea aplicată șoferului indisciplinat a fost amenda contravențională.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet