La volan se afla un tânăr de 31 de ani din Baia Sprie. Acesta s-a angajat în depășirea unui alt autoturism condus în aceeași direcție de mers, respectiv Baia Mare – Baia Sprie, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit carosabilul prin partea stânga și a ajuns pe trotuar, accidentandu-i pe cei trei pietoni. Autoturismul s-a oprit apoi în peretele unei case.

Din pacate, in urma impactului un tanar de 29 de ani a decedat iar altul de 20 de ani si o femeie de 30 de ani, răniți, au fost transportati la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea o concentratie de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporala din culpa.

Catalin avea 29 de ani. A muncit ani de zile in Grecia. Cand a renuntat la munca in strainatate a venit in Baia Mare, unde si-a gasit iubirea vietii. Vroiau sa se casatoreasca, potrivit vasiledale.ro

Catalin muncea la Brutaria Cernestean. Iesise din schimb si se indrepta spre statia de autobuz pentru a merge acasa. Atunci, intr-o clipa totul s-a transformat intr-o tragedie.

Citește și

Herodot Grup Sighet