În urma impactului conducătoarea auto și o minora de 14 ani, pasageră în același autoturism, au decedat. Un alt tânăr de 16 ani din autoturismul condus de femeie și șoferul celuilalt autoturism au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, nu se afla sub influența alcoolului.

De asemenea s-a stabilit ca șoferii nu utilizau centura de siguranță în momentul producerii accidentului.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, comunică IPJ Maramureș.

Conform unor informații obținute de vasiledale.ro, se pare că vinovat de producerea tragediei de pe drumul național 18, dintre Leordina și Petrova, ar fi fost chiar șoferița decedată, de loc din Ieud.

Aceasta conducea dinspre Leordina spre Petrova cu toate că, localnicii susțin că ar fi văzut-o consumând alcool în Leordina. Totodată, în portbagaj avea o ladă plină cu sticle de bere.

Șoferița era mătușa celor doi copii din autoturismul pe care-l conducea: fetița de 13 ani și fratele acesteia.

Martorii susțin că s-ar fi angajat într-o depășire pe o porțiune de drum drept, în viteză și fără să se asigure. A izbit în plin un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului violent, cele două mașini au fost pur și si simplu dezmembrate. Motorul uneia a fost aruncat la zeci de metri de autoturism.

Șoferița a decedat pe loc, iar nepoata acesteia a fost declarată decedată deși medicii au încercat să o resusciteze zeci de minute. Micuța tocmai terminase clasa a VIII-a și se pregătea de examenul de evaluare. Fratele acesteia a fost transportat la spital cu multiple fracturi, fiind în stare gravă.

În cealaltă mașină, alte două persoane au rămas încarcerate, iar una a fost scoasă de ceilalți șoferi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet