Patru pui de barză aflaţi în cuib au murit carbonizaţi. Sătenii spun că totul s-a petrecut sub privirile altor berze care se zburau cu disperare pe lângă stâlpul în flăcări.

Iată ce ne-a trimis Adrian Adreca, cititorul nostru: „In aceasta seara, un cuib de berze din Viseu de Mijloc a luat foc din cauza unui scurt al firelor de electricitate, un cuib in care se aflau patru puiuti! Indiferenta unora care stau pe un scaun si care raspund cu indiferenţă la apelurile de la 112 au dus la moartea celor patru pui, mai exact nu au vrut sa trimita pompierii sa intervina si sa salveze puiutii!

Dispecerul de la 112, un inconstient ia sfatuit pe cei ce au anuntat, sa arunce o galeată cu apa peste cuib?! Pai, oare inconstientul ăla stie unde este plasat un cuib de barza? Ştie cat este de mare????? Intr-un final, la insistentele celor de la politie, dispecerul a trimis si echipa de pompieri care insa a venit prea tarziu pentru cei patru puiuti!

Ii doresc acelui dispecer sa vada vreodata doua berze (parintii) care zburau si care stateau pe stalpii din apropiere si priveau neputincioase cum puiutii lor mor in cuib!!!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet