Bărbatul susține că l-au bătut 3 polițiști în sediul poliției

„Nu mi se pare normal ca POLIȚIA să abuzeze în acest hal de funcția pe care o au, aceste imagini sunt de aseară. Totul s-a întâmplat asa:

Acum câteva luni am făcut un live pe Facebook spunându-mi nemulțumirea față de Poliția Română pentru că m-au amendat pe nedrept iar acest live l-au văzut și câțiva polițiști de la secția de poliție Vișeu de Sus.

S-au gândit că aseară întâlnindu-mă pe drum să se pună în fața mea mergând cu mașina pe drum cu 30/40km la oră. Fiind linie continuă au crezut că eu o să îi depășesc. Eu nu am făcut asta ci am mers în spatele lor. Specific că ei erau în mașină personală. Într-un final m-au oprit. Le-am dat actele la control și totul era ok. După aceea mi-au spus să merg cu ei la secție pentru a-mi controla mașina pentru că ei ziceau că am droguri.

Ok am zis, nici o problemă: merg. Pentru că știam că nu dețin așa ceva. După ce am ajuns la secție apropiindu-se de mine mi-am dat seama că sunt în stare de ebrietate, pentru că miroseau foarte tare a alcool.

La un moment dat au început să mă lovească. Erau 3 la număr. Nu puteam să fac nimic decât să stau și sa încasez bătaie fără milă de la ei pentru ca eram singur. După aceea vroiau să caute un cuțit și să mi-l dea mie în mână cu forța ca apoi să îmi tragă un glonț ca să pară că eu am fost agresiv. Noroc că nu au găsit cuțit la îndemână.

Aceasta este POLIȚIA ROMÂNĂ. Te cheamă la secție ca să te rupă în bătaie!!!” a scris bărbatul din Vișeu de Sus.

A C T U A L I Z A R E:

În urma apariției în mediul online a unor informații cu privire la un bărbat, care ar fi fost agresat într-un sediu de poliție, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii situației de fapt și luării de măsuri legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și