Ieri, 02 martie 2020, pe timpul unei misiuni de supraveghere și control în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, judeţul Maramureş, au oprit pentru control, pe raza localității Vișeu de Sus, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România.

Mașina era condusă de către cetățeanul român G.G. în vârstă de 51 de ani, iar în autoturism se mai afla, în calitate de pasager, și P.V., în vârstă de 38 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Maramureș.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse, sub bancheta din spate, o armă de vânătoare, marca Remington și 29 de cartușe, bunuri despre care pasagerul P.V. a declarat că sunt ale lui.

Bărbatul nu a putut prezenta documentele legale pentru armă și muniție, fapt pentru care bunurile, în valoare de 24.250 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și muniției, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și