Din primele date, vinovat de producerea accidentului ar fi un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș.

El se afla la volanul unui BMW care tracta un trailer transport auto, dinspre Cluj înspre Aleșd, când, în timpul unei depășiri, nu a reușit să revină în totalitate pe banda sa de circulație și a lovit insula de calmare a traficului rutier.

În acel moment, tânărul a pierdut controlul ansamblului, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism Opel, condus regulamentar de tânărul orădean de 19 ani.

“Duminică, 28 februarie, la ora 21.06, pe D.N.1, în afara localității bihorene Tinăud, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș, în timp ce conducea unansamblu format dintr-un autoturism care tracta un trailer transport auto, dinspre Cluj înspre Aleșd, în timpul efectuării unei manevre de depășire, nu a reușit să revină în totalitate pe banda sa de circulație și intrat în coliziune cu insula de calmare a traficului rutier, amplasată pe axul longitudinal al drumului, a pierdut controlul ansamblului, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea”, au anunțat reprezentanții IPJ Bihor.

Tânărul de 19 ani a murit la spital

Șoferul din Opel a murit la spital. "În urma accidentului rutier, tânărul de 19 ani, din Oradea, care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, unde, ulterior, a decedat", au mai spus poliţiştii.

De asemenea, un bărbat de 35 de ani, din Reghin, județul Mureș, pasager în BMW, a suferit multiple leziuni, fiind transportat la spital.

Tânărul care se afla la volanul BMW-ului a fost rănit ușor.

Traficul rutier a fost blocat mai bine de o oră, după accident.

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și