Spectacolul a fost realizat de Gheorghe Rednic-coregraf, Ileana Matus și Mihai Chiș- conducerea muzicală, Dorel Todea – prezentare. Spectacolul a fost deschis de un grup de poeți, membri ai Cenaclului literar al Centrului Cultural. Cu o deosebită sensibilitate, au citit din creațiile lor: poeta Doina Petrulescu Anton, Gabriela Cosovan și Gheorghe Mihai Bârlea care a susținut un adevărat recital dedicat femeii.

Grupurile vocale de copii și tineri, „Pui de moroșan” „ și „Moroșencele”(instructor Ileana Matus) au impresionat prin sinceritatea și entuziasmul interpretării. Adriana Pop, Mihaela Szalași, Alexandra Șofron au adus prospețime și frumusețe. Vedetele spectacolului: Ileana Matus și Pătru Bîrlea au oferit un recital aplaudat îndelung de cei prezenți. Noua generație de dansatori ai Ansamblului MARA a adus în scenă un dans de Maramureș și unul de Moldova.

Un spectacol de poezie, cântec, joc și voie bună, un adevărat omagiu adus femeii, a oferit momente de bucurie femeilor care au răspuns invitației organizatorilor !

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet