Nu poți circula cu mai mult de maxim 30 km/h din cauza denivelărilor, iar acum șoferii speră că iarna să nu găsească acest drum așa cum e acum. În rest pe toată porțiunea de la Barsana la Bogdan Vodă se poate circula fără prea mari probleme.

“Mi se pare incredibil ce bătaie de joc e în această zonă. Chiar în weekend am venit din Borșa și nu înțeleg de ce au răzuit drumul și l-au lăsat așa luni bune. Și-au bătut joc de șoferi, pe langă că trebuie să inhalăm și praf, amu mai avem și grijă să nu ne spargem mașinile. Că reparațiile nu sunt ieftine. Craterele sunt foarte mari, trebuie să fii foarte atent că altfel o pățești”, spune Mihai.

“Ce s-a întamplat? S-a circulat prea bine și s-au gândit că prea mult bine strică….Personal cred că au greșit la proiectare….. Au răzuit asfaltul iar apoi două săptămâni nu au lucrat nimic la Dragomirești. S-au format niște cratere că nu mai este posibil să circuli cu mașina. Așa ceva nu s-a mai văzut. Este nenorocire. De la intrare până la ieșirea din Dragomirești este nenorocire. Dacă îți spargi mașina, te despăgubește cineva? În zonele în care au săpat (pe marginea drumului județean) și au umplut cu piatră concasată, acum sapă din nou și o scot. Este ceva eroare de proiectare. În unele zone au ridicat prea mult rigolele de scurgere iar în altele sunt prea jos, cu mult mai jos decât nivelul drumului. Toată primăvara și vara aceasta ne-au nenorocit. Au spart de ”n” ori rețeaua de apă potabilă. Pe lângă disconfortul creat privind circulația s-au creat și alte probleme. Acum sperăm să termine, să se poată circula”, ne spune secretarul Primăriei Dragomirești, Gavriș Ardelean.

La Bogdan-Vodă primarul Ana Enea-Bizău speră că lucrurile nu vor rămane așa și pe perioada de iarnă.

“La noi acum pun rigolele. Nu pot să pună asfalt pană nu fac rigolele. Sper să nu rămană așa peste iarnă. Toată vara nu au făcut nimic. Am tot sunat și trimis adrese la toată lumea. Acum sper numai să avem o toamnă lungă. Oamenii sunt extrem de nemulțumiți de modul cum se lucrează”, ne-a declarat Ana-Enea Bizău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și