Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 08.30, pe Bulevardul Independenței din Cartierul Micro 17. În urma coliziunii dintre două mașini, pe fondul neacordării de prioritate, un conducător auto a sărit să îl bată pe șoferul aparent vinovat.

Potrivit informațiilor PresaSM, nu s-a mulțumit doar să îi atragă atenția pe un ton mai ridicat, ci l-a urmărit și l-a lovit în mod constant cu pumnul, fără ca nimeni să intervină.

Ulterior, agresorul s-a oprit când a auzit sirenele mașinilor de poliție și s-a pus pe trotuar, sprijinindu-se de un indicator rutier. Apoi, a fost preluat de către un echipaj SMURD, acuzând anumite dureri (nu știm dacă în urma accidentului, fiindcă părea foarte vioi și sănătos în momentul agresiunii).

Cert este că la fața locului au ajuns și două autospeciale de stingere cu apă și spumă ale pompierilor, fiindcă a ieșit fum din cele două mașini, în urma impactului.

Polițiștii vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar în funcție de diagnosticul medicilor se va face încadrarea faptei. De asemenea, rămâne de văzut dacă șoferul agresat va depune plângere penală pentru loviri sau alte violențe, notează PresaSM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet