Este vorba despre un impact între un Volkswagen, înmatriculat în județul Satu Mare, respectiv un AUDI, cu numere străine. Volkswagen-ul s-a oprit într-un gard, victima rămânând încarcerată. Autoturismul AUDI s-a răsturnat pe partea carosabilă, conform presasm.ro

Victimele sunt toți bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 40 de ani. Una dintre victime – se pare că posibil șoferul Volkswagen-ului – a decedat. Unei alte persoane – pasageră în AUDI – i-a fost amputat membrul superior. S-a solicitat un elicopter SMURD de la Târgu Mureș pentru a prelua pacientul!După ce a fost scoasă dintre fiarele contorsionate, specialiștii în prim-ajutor au efectuat procedurile de resuscitare, victima fiind în stop cardio-repirator. Din păcate, în jurul orei 08.50 a fost declarat decesul bărbatului.

Ce spun POMPIERII: Sunt patru victime. O persoană a fost încarcerată. În acest moment se aplică manevrele de resuscitare. Alte trei victime au ieșit singure din auto. La fața locului sunt două ambulanțe SMURD (EPA și TIM), ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță, o autospecială de descarcerare și o ambulanță de stingere.

Polițiștii au deschis deja o anchetă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet