Accident rutier teribil, azi-noapte, într-o localitate din Satu Mare. O mașină s-a înfipt pur şi simplu într-o casă, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi n-a mai putut păstra direcţia pe şosea. Doar norocul a făcut să nu fie nimeni în locuinţă în acel moment.

Maşina a trecut prin zid şi a dărâmat mare parte din el, rămânând suspendată în perete. Şoferul a rămas blocat în vehicul şi a fost nevoie de descarcerare pentru a putea fi scos de acolo.

"Astăzi (aseară n.r.), la ora 21:55, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier, în localitatea Rătești. La fața locului s-au deplasat 9 cadre militare cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. La locul intervenției a fost trimis și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. Din primele informații un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă intrând într-o casă. În autoturism se află o persoana inconștientă și încarcerată", a transmis ISU Satu Mare într-un comunicat.

Acum poliţiştii încearcă să afle cum anume s-a întâmplat totul.

Conform informațiilor PresaSM, tânărul, în vârstă de 28 de ani, care a provocat duminică seara un accident, intrând cu mașina într-o casă din Rătești, a decedat. În urma impactului, acesta a rămas încarcerat, fiind scos inconștient de către forțele Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

A fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, dar – din păcate – medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă. Încă nu se știe dacă tânărul a fost sau nu sub influența unor substanțe. Acesta fapt va fi stabilit după necropsie. Nu se cunosc cu exactitate nici circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și