Echipa de prim raspuns a SPJ Salvamont Maramureș, formatia Cavnic a ajuns intr-un timp extrem de scurt la accidentat si in acest moment desfasoara procedurile specifice impuse de situație.


Echipa de prim raspuns a SPJ Salvamont Maramureș a ajuns intr-un timp extrem de scurt la locul accidentului.

Barbatul de 32 ani aflat sub influenta alcoolulu i a alunecat la intoarcerea spre casa si a cazut in gol suferind traumatisme la nivelul capului, coloanei si membrelor.

I-a fost acordat primul ajutor specific situatiei dupa care a fost transferat împreună cu colegii de la SMURD sositi la fata locului in autospeciala SMURD urmand a fi transportat la unitatea medicala pentru investigatii mai ample.

ACTUALIZARE IJP Maramureș

Astăzi în jurul orei 10:00, polițiștii din Cavnic au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că într-o parcare situată pe strada Minei din oraș se află o persoană căzută.

Deplasați de urgență la fața locului polițiștii au stabilit că este vorba despre un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Cavnic. Primele verificări efectuate au relevat că în timp ce se deplasa într-o zonă împădurită, pe fondul consumului de alcool bărbatul s-a dezechilibrat și s-a rostogolit, suferind leziuni corporale.

Personalul medical sosit la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale, iar ulterior bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare pentru îngrijiri medicale de specialitate.


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și