Astăzi doi soți din Maramureș au cerut ajutor la 112 pentru a preveni o astfel de tragedie pe Drumul Județean 186. Credeți că l-au primit? Nici vorbă. Au avut parte în schimb de replici pline de savoare venite din partea operatoarei 112 de la Serviciul de Telecomunicații Speciale Maramureș: ”Nu cumva a evitat o groapă?!”.

DJ 186 STRÂMTURA – BÂRSANA
Astăzi, 21 octombrie 2019. Suni la 112 pentru a preveni producerea unei tragedii pe drumul județean Vadu Izei – Săcel.

Șoferul unui autoturism VW înmatriculat în județul Maramureș circula haotic kilometri întregi. Tăia curbele, circula sute de metri pe sens opus, milimetric a evitat impactul cu un autotren, iese în decor prin stânga direcției de mers. Oprește pe sensul opus de mers, semnalizând dreapta. Se răzgândești, semnalizează stânga, apoi iar dreapta, iar stângă. Apoi, calcă pedala și circula cu o sută de kilometri la oră prin localitate. Este la un pas de intra în niște mașini parcate în afara șoselei, în dreapta lui de mers.

Oamenii, de bună credință, sună la 112. Preț de cinci minute, întrebări peste întrebări. Nicio reacție din partea autorităților. Șoferul VW-ului, cu bulinuță de începător își continuă nestingherit drumul infernal, punând viața a zeci de oameni în pericol.

”Nu cumva a evitat o groapă? Nu doamnă, nu”. Iar discuția cu operatoarea 112 este pur și simplu halucinantă. Vă lăsăm pe dvs să o ascultați, în exclusivitate, în cele ce urmează:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și