La locul accidentului a intervenit modulul SMURD, cu un echipaj de descarcerare și două SMURD – unul de prim ajutor și altul de terapie intensiva mobilă, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Salvatorii au găsit la fața locului trei victime, dintre care o un bărbat de aproximativ 50 de ani decedat, cu leziuni incompatibile cu viața.

Celelalte două victime au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ conștiente, cooperante, politraumatizate. Este vorba de un tânăr de aproximativ 19 ani și o femeie în vârstă de aproximativ 28 de ani.

Ambii au fost transportați la spital.

Potrivit polițiștilor, în accident au fost implicate 2 autoturisme. Din nefericire, unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 32 de ani, din Dumitra, a decedat și alte două persoane, un bărbat si o femeie, pasageri în același autorism au fost răniți și transportați la spital.

Celălalt autoturism implicat a fost condus de un tânăr de 19 ani, din Nepos, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pentru aproximativ o oră și jumătate, traficul a fost blocat în zona producerii accidentului, iar polițiștii au deviat circulația pe rute alternative.

Martorii accidentului spun că, după impact, mașina a ricoșat pe trotuar și a trecut cu viteză prin spațiul îngust dintre o clădire de la marginea șoselei și un stâlp de iluminat public.

„Dumnezeule, da unde o forjat-o așa?”, exclamă un bărbat care a ajuns printre primii la accidentul din Năsăud.

Citește și

loading...