Prună Marian Vlăduţ a postat pe pagina de socializare un nou mesaj, prin care relatează încă un caz în care animalele sălbatice de la Stejera și Iadăra au fost atacate.

Iată mesajul integral:

Această situație repetată a pus punctul pe i.
Este ultimul avertisment din partea mea, ca om, vecin ce vreți voi!
Ma puteți considera ce vreți voi. În momentul când v-am prins câinii pe câmp sau în pădure, i-am executat. În momentul în care dau cu masina peste ei în drum, am sunat la 112 și nu aveți decât sa plătiți pagube. Sunteți niște inculti și înapoiați, toți aceia care nu știți să vă țineți cainii în curte și sa ii hrăniți.

Va promit ca începând de azi ma ocup de cainii dumneavoastră, iar autoritățile o sa se ocupe apoi și de voi. Am dat 1500 lei pe gard electric ca sa nu fiu nevoit și obligat sa va împușc câinii, dar uite ca nici aceasta nu a rezolvat problema. În momentul în care Rudy s-a simțiți încolțit a început sa se apere împungand în gard spre câini, ca să alunge jigodiile voastre din preajma lui.
La mulți ani români needucați!!!!!!!! 😠😠😠
P. S. În ultimul videoclip puteti vedea cum a arătat înainte de a fi atacat, și ce afecțiune oferă pentru cel care l-a salvat din gura câinilor și pentru cel care îl hrănește! 😥
Nu va pasă? Nici mie nu îmi mai lasă de ai voștri patrupezi!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și