Reporterii PresaSM au aflat că principalul suspect este un bărbat, în vârstă de circa 35 de ani! Acesta este căutat peste tot.

Primul ucis ar fi fost bărbatul, în vârstă de 74 de ani, căruia criminalul i-ar fi băgat cuțitul în gât, apoi spre cap, aproape decapitându-l. Apoi, tânărului, în vârstă de 38 de ani, țintuit la pat i-ar fi fost tăiat gâtul.

Reamintim că două persoane au fost găsite decedate marți într-un apartament din Micro 15. Imobilul este la parterul unui blocul aflat pe strada Ravensburg, în fața sediului Centrului de Transfuzii Sanguine.

Potrivit vecinilor, victimele sunt un bătrân, Papp L., în vârstă de 70 de ani și copilul acestuia, un tânăr cu handicap, în vârstă 36 de ani, imobilizat la pat.

Marți, în jurul orei 15:30, o vecină a auzit țipete venind de la parter. Ea a scos capul pe geam, pentru a vedea despre ce e vorba. A văzut jaluzelele lăsate în jos. Acest lucru i-a atras atenția. Și asta pentru că bătrânul nu lăsa niciodată jaluzelele trase.

Una dintre vecine a contactat-o pe verișoara bătrânului. Aceasta a venit la apartament în jurul orei 19:00. Verișoara nu avea cheie dar a cerut cheia de rezervă de la o vecină. Când a intrat în apartament l-ar fi găsit pe bătrân, pe jos, în holul imobilului. Tânărul s-ar fi aflat pe patul său, fără viață.

Imediat, verișoara a sunat la poliție. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au început cercetările.

Mai multe persoane au fost ridicate și conduse la secția de poliție pentru audieri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și