S-au cazat de vineri cu rezervare până duminică. Sâmbătă au trecut la dezmăț, scandal, consum nelimitat de băuturi scumpe și meniuri exclusiviste. Au vandalizat piscina, camerele de hotel, s-au dat în spectacol, iar duminică seara s-au făcut nevăzuți fugind pe ușa din dos, uitând să-și achite consumația și cazarea.

Angajații hotelului au descoperit faptul că maramureșenii au fugit duminică seara în jurul orei 21.00, după ce au vizionat înregistrările, pe care ulterior le-au predat poliției.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, Ioana Lascău, a transmis: “Reprezentanții hotelului President au depus, vineri dimineața, o plângere penală la Poliția stațiunii Băile Felix împotriva a patru familii din județul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere prin fraudarea creditorului și distrugere”.

“Au fost patru familii din Maramureş, înregistrat pe numele de Herman şi Pop. Au făcut rezervare şi s-au cazat de vineri până duminică. Sâmbătă după-amiaza au făcut comenzi destul de consistente la bar şi la restaurant. Seara, în jurul orei 21.30, au început să facă gălăgie și la piscină, să deranjeze clienţii. Nu s-au potolit, am fost nevoiți să chemăm poliția. S-au mai liniştit puțin, dar spre dimineaţă au continuat în cameră cu spectacolul. Duminică, la ora 12.00, i-au sunat colegii de la recepţie pentru a preda camera, turiștii au menționat că nu pot pleca acasă, deoarece au băut noaptea și sunt mahmuri, au solicitat încă o noapte de cazare. Au spus că merg la restaurant să servească masa şi revin ulterior. Pe la 9 şi ceva au revenit să întrebe ce sumă au de plată. Li s-a făcut nota de plată finală, cu cazare/masă şi tot ce au mai consumat. Au solicitat ca factura să fie pe persoană juridică menționând că vor face plata prin transfer bancar. Duminică pe la ora 21.45 au plecat pe furiș folosind uşa de serviciu a hotelului, fără să achite”, a menționat patronul hotelului President, Fechete Dumitru.

Citește articolul complet pe vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet