Ieri, 02 noiembrie a.c., în baza unui mandat emis de către Judecătoria Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, în cooperare cu lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, au efectuat o percheziţie la un imobil de pe raza localității Sighetu Marmației.

În urma percheziţei efectuate, în interiorul imobilului care aparține cetățeanului român Ionel C., în vârstă de 33 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit 15 colete învelite în folie de culoare neagră, ce conțineau țigări de proveniență ucraineană.

Procedând la inventarierierea baxurilor descoperite, s-a constatat că acestea conțin cantitatea de 10.580 pachete țigări, în valoare de 123.700 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet