Ieri, 11 decembrie a.c., în baza unui mandat emis de Judecătoria Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – ITPF Sighetu Marmației au efectuat o percheziţie, pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, la un imobil de pe raza localității Sighetu Marmației.

În urma percheziţei efectuate, în beciul imobilului care aparține unei femei, cetăţean român, R.T., în vârstă de 28 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit 36 de colete învelite în folie de culoare neagră, ce conțineau țigări de proveniență Belarus și Ucraina.

Astfel, la inventarierea baxurilor descoperite, s-a constatat faptul că acestea conțineau cantitatea de 35.236 de pachete cu țigări, în valoare de 412.260 de lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Citește și

loading...