Ieri, 03 septembrie 2020, în baza sprijinului oferit de DGA – Structura Centrală, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău - judeţul Maramureş s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de proveniență ucraineană.

Astfel, în jurul orei 10.00, colegii noştri au descoperit, într-un șopron cu fân de pe raza localității de frontieră Piatra, județul Maramureș, la aproximativ 100 de metri față de apa râului Tisa, nouă colete cu țigări, de proveniență ucraineană.

În continuare, s-au luat măsuri specifice de monitorizare a zonei și cercetării terenului în vederea identificării și reținerii persoanelor implicate în activitatea infracțională.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate despre caz si autoritățile de frontieră din Ucraina în vederea cercetării în comun a cazului.

Coletele cu țigări au fost transportate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, unde, în urma inventarierii au rezultat 6.300 pachete, în valoare de 73.700 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet