Accidentul a avut loc în localitatea Urişor, unde trenul Regio Expres, care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca a lovit un microbuz în care se aflau mai multe persoane. Opt dintre acestea au fost rănite în accident, două dintre ele grav: o fetiță de 13 ani și mama ei.

„Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie Salvatorii intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de transport personal şi victime multiple, 2 ambulante SMURD şi 4 ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanta. In sprijin, la locul intervenţiei a fost trimis şi un elicopter SMURD”, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Șoferul microbuzului a intrat pe un drum agricol ca să evite aglomerația

Șoferul microbuzului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a arătat că nu era sub influența băuturilor alcoolice, potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean. Acesta le-ar fi spus polițiștilor că a vrut să evite coloana de mașini de pe drumul național de la intrarea în Dej, așa că a luat-o pe drumurile agricole aflate paralel cu drumul national.

În curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet