Conform informațiilor au fost trase 7 gloanțe. ȘASE au nimerit vehiculul, inclusiv în partea superioară a acesteia. Sursele noastre susțin că acest lucru a fost posibil din cauza terenului accidentat și că polițiștii ar fi tras înspre pneuri.

De altfel, cauciucul de pe roata spate stânga a sărit. Inițial s-a crezut că al șaptelea glonț ar fi nimerit cauciucul. Lucru infirmat de o primă expertiză.

Primul foc ar fi fost executat de ofițerul care coordona activitățile polițiștilor din cadrul Brigăzii Poliției Rutiere a Capitalei, spun sursele noastre.

Glonțul cu care a fost împuscată fetița a pătruns în zona roții spate dreapta și a intrat de jos în sus, prin podul mașinii, lovind piciorul drept al fetiței de 7 ani.

”În legătură cu incidentul de la Poienile de sub Munte, cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, în cadrul dosarului fiind investigate toate aspectele și persoanele implicate în eveniment” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet