Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, iar de atunci s-au tot făcut eforturi pentru a se scoate autoturismul din apă, dar nu s-a reușit. Noroc cu un scafandru profesionist din județul Satu Mare, care a reușit să salveze situația.

Conform informațiilor PresaSM, fapta s-a produs pe data de 15 iulie a.c., în jurul orelor 10.00, atunci când polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, din Maramureș, despre faptul că o persoană i-ar fi scufundat în mod intenționat autoturismul în lacul Mujdeni.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Aceștia au identificat persoana care ar fi săvârșit fapta, respectiv un bărbat de 39 de ani. În cauză, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 25 iulie a.c., autoturismul a fost scos din lacul Mujdeni de către persoanele abilitate în acest sens, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4.500 de euro, potrivit datelor PresaSM.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și