Sâmbră cu scandal. Corina Crețu, comisarul european, a ajuns la microfon abia în momentul în care autoritățile se pregăteau să coboare deja de pe scenă. Crețu a replicat că este inadmisibl ca tocmai comisarul european să nu fie invitat la cuvânt, asta în timp ce guvernul se laudă cu investițiile făcute, multe, din bani europeni. Cam 80%, a spus Corina Crețu, despre investiții au fost realizate și grație implicării sale.

“Este inadmisibil să ai un reprezentant al Comisiei Europene, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală,” a spus Corina Crețu despre comportamentul politicienilor locali. “Sâmbra nu este a partidelor politice,” a adăugat aceasta.

Nu este pentru prima dată când politicieni din Opoziție acuză un tratament preferențial pentru social-democrați la Sâmbra Oilor. Un incident similar a avut loc cu câțiva ani în urmă, atunci când Țara Oașului era reprezentată în parlament de Adreea Paul Vass. Atunci deputat de Oaș, Paul a spus că social-democrații care au organizat evenimentul au refuzat să îi acorde cuvântul, chiar dacă îi reprezenta pe toți cetățenii în Parlamentul României.

Corina Crețu și-a anunțat încă de săptămâna trecută prezența la Sâmbra Oilor. Aceasta a venit însoțită de fostul ministrul al Agriculturii, Daniel Constantin. La primirea oficială, Crețu a fost așteptată de simpatizanții Pro România, dar și de liderii județenei ai partidului, Dorel Coica, Octavian Petric și Ciprian Ardelean.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet