În data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sarasău, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a descoperit într-o zonă împădurită din apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu țigări.

Imediat, la fața locului a fost solicitată o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea și supravegherea zonei, timp în care au fost informate și autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, care ne-au comunicat faptul că pe direcția respectivă au reținut o persoană de sex masculin implicată în activitatea de contrabandă.

Coletele descoperite au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 48 de baxuri care conțineau 24.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 281.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, în continuare efectuându-se cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și