Poliția Satu Mare a confirmat informația: ”Persoana fost depistată de către o echipă mixtă, formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare și Secția de Poliție Beltiug, pe raza localității Mădăras”

În vârstă de 25 de ani, Marius Varga executa o pedeapsă de trei ani și două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată și a dispărut sâmbătă, în jurul orei 11.00, de la punctul de lucru exterior.

Dacă sâmbătă oamenii legii s-au concentrat în zona pădurii Noroieni, astăzi, potrivit informațiilor PresaSM, polițiștii au fost în zona Podului Galben din municipiul Satu Mare și în zona localităților Mădăras și Ardud. Marius Varga a fost dat și în consemn la frontieră, în cazul în care ar fi încercat să fugă din țară.

Autoritățile au anunțat în sâmbătă dimineață faptul că un deținut al Penitenciarului Satu Mare a părăsit punctul de lucru exterior. Tânărul de 25 de ani avea de executat o pedeapsă de peste trei ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, explicau autoritățile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și