Liviu Dragnea a fost aşteptat în persoană la sediul DNA pentru o procedură pe care o puteau face avocaţii. Prilej pentru fanii, dar şi contestatarii fostului lider PSD să îşi exprime opinia faţă de Liviu Dragnea. Cele două părţi au intrat însă rapid în conflict.

Susţinătorii lui Liviu Dragnea au aruncat cu ouă şi lapte în contestatari, printre care se aflau Mălin Bot sau Marian Ceauşescu. "Nu mă supăr. Au aruncat în mine cu lapte, iaurt şi cu ouă, susţinătorii lui Dragnea", a declarat Marian Ceauşescu într-un live făcut pe Facebook.

Fanele lui Dragnea, cu pancarte la sediul DNA

Susţinătorii lui Liviu Dragnea au afişat mai multe pancarte la sediul DNA, pe care se au afişat mesajele "Lege şi dreptate, nu dosare aranjate", "Liviu Dragnea nu uita, ţara e de partea ta".

"Am venit să îl susțin pe Dragnea, că de la el am tot. Cine i-a adus pe ăștia care vin să ne spună că un bărbat poate să nască. Să îl țină Dumnezeu sănătos pe Dragnea, cei care fac fărădelegi sunt de partea USR", a declarat o susținătoare de-a lui Liviu Dragnea.

Susţinătorii lui Liviu Dragnea i-au scandat numele când acesta şi-a făcut apariţia la sediul DNA, în timp ce Marian Ceauşescu îi striga din tabăra opusă: "Borfaşule, credeai că scapi? Nu scapi de puşcărie, bă!".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și