O tara intreaga a fost ingrozita de cruzimea de care a dat dovada o mama care dupa ce a nascut un baietel perfect sanatos, l-a pus intr-un sac si l-a aruncat pe marginea paraului Căicana din Somcuta Mare.

O asistenta medicala de la Substantia Somcuta Mare a Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, ce se intorcea acasa de la parinti a auzit sunete suspecte in zona respectiva. A mers sa vada ce este si l-a gasit. Imediat si-a anuntat colegii dar si politia. Cu toate ca era in hipotermie, bebelusul a fost salvat. Iar medicii i-au pus si un nume: LUCA, un nume de sfant.

Astazi la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, Anca Teglas, asistenta medicala din Somcuta Mare, insotita de Mihai Dunca, agent de politie de la Politia Orasului Somcuta Mare care a ajuns la fata locului, au fost nasii de botez ai micutului Luca. Preotul Calin, de la Parohia satului Hovrila, a oficiat slujba de botez. Altaturi le-au fost si medicii si asistentele medicale de pe sectia Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

Mama care l-a abandonat inca nu a fost identificata, ancheta fiind in desfasurare!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și