Conform informațiilor furnizate de ISU Maramureș, un șofer a rămas încarcerat după ce s-a izbit cu BMW-ul de un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat pe plafon și a avariat și o conductă de gaz, fiind pericol de explozie.

Forțele de intervenție sosite la fața locului nu au mai avut ce face pentru a-i salva viața tânărului de 22 ani domiciliat în Sarasău.

Conform unor cititori cu jumătate de oră înainte de a se produce tragedia, tânărul șofer ar fi condus nebunește prin municipiul Sighetu Marmației.

”De două ori a trecut pe lângă blocul nostru. Am ieșit la geam pentru că nu am știut ce se întâmplă. Gonea pe șosea. Cred că avea 200 km/oră. Chiar a zis soțul meu: ăsta se omoară!,” ne-a scris o cititoare.

Se vorbeste ca acesta ar fi făcut o liniuta pe străzile din Sighet și din cauza vitezei excesive nu a mai putut controla mașina.

ACTUALIZARE

Datele oficiale venite de la Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș arată că un tânăr de 22 de ani din Sarasău care conducea o mașină pe strada Făget din Sighet, într-o curbă la dreapta a încălcat marcajul continuu și a intrat în depășirea unui autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din Sighet.

„Întrucât nu a păstrat distanța laterală suficientă, cele două autoturisme au intrat în coliziune. După impact, autoturismul condus de tânărul din Sarasău a pătruns pe sensul opus, a lovit balustrada de protecție a unui pod, a fost proiectat în poarta de acces a unui imobil, a distrus conducta de gaz și stâlpul de susținere a rețelei electrice, după care s-a răsturnat pe plafon. Tânărul a decedat. Celălalt autoturism a derapat și s-a izbit de un stâlp al rețelei electrice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, cae a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat„, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Ba mai mult, cei doi tineri aveau dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii continuă cercetările și s-a deschis dosar penal.Știre în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și