În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a înființat, pe raza județului Satu Mare, o cultură de cannabis, drogurile ce urmau a fi obținute fiind destinate comercializării.

La data de 21.09.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia a fost identificată cultura de cannabis, formată din 22 de plante (130 de kilograme de masă verde), înființată într-un solar de legume.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Postului de Poliție Medieșu Aurit si al unui criminalist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare.

”Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, spun procurorii DIICOT.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet