La fața locului intervin două echipaje ale pompierilor militari de la Târgu Lapuș și un echipaj SMURD.

Conform ultimelor informații se pare că pompierii au scos în afara casei un copil de 9 luni, o fetiţă. Din păcate acesta este decedat.

Focul este localizat iar pompierii lucrează la lichidarea lui.

Ancheta va fi preluată de criminaliștii poliției.

Conform informațiilor primite părinții bebelușului erau plecați în vecini. Își lăsaseră micuța dormind în pătuț. Nu înainte de a alimenta soba cu lemne. În scurt timpul toată clădirea a luat foc de la acoperiș. Mama fetiței decedate este însărcinată.

“Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a fost solicitat aseară, în jurul orei 21:40, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Dumbrava. Militarii au intervenit cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor al SMURD.

​​În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat. Pompierii au localizat incendiul, iar apoi pătruns în interiorul casei, inundat cu fum, unde au găsit o victimă, o fetiță în vârstă de 11 luni, pentru care din păcate nu s-a mai putut face nimic. Trupul acesteia era carbonizat în proporție de 60 %. În urma incendiului, casa a ars în proporție de 80 %. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul căzut din sistemul de încălzire” – Oana Gonczi, purtător de cuvânt ISU Maramureş.

Citește și