Motivul principal al neînţelegerii a fost faptul că paznicul, responsabil de fondul din Târgu Lăpuș, i-a atras atenția ciobanului că cei patru câini nu au jujee (lemne) la gât.

Acestea sunt necesare pentru a împiedica patrupedele să se năpustească asupra animalelor sălbatice rănite sau a puilor de căprioară. În momentul de față cazul a ajuns în atenția oamenilor legii.

Bărbatul s-a ales cu leziuni la nivelul capului, al brațelor și pe spate. Paznicul de vânătoare este membru AJVPS Maramureș de 21 de ani. Acesta povestește că niciodată nu a mai avut parte de astfel de evenimente nefericite. Victima este decisă să își găsească dreptatea în instanță. El speră ca agresorii să fie pedepsiți.

“Sectia 7 Politie Rurala Suciu de Sus a fost sesizata ca intre localitatile Valenii Lapusului si Coroieni a avut loc o altercatie intre mai multe persoane. In urma agresiunii un barbat a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente” a declarat Cecilia Grozavu, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și