Conform surselor noastre bărbatul ar fi dispărut de la domiciliu în cursul zilei de ieri, 1 ianuarie 2021. Poliția a fost anunțată despre dispariție abia astăzi dimineață, informează vasiledale.ro

Aceleași surse spun că bărbatul este un fost lider sindical al Mineri Cavnic, fratele fostului comandant al IPJ Maramureș, Ioan Isac.

Criminaliștii sunt la fața locului și prelevează probe pentru a stabili dacă sunt suspiciuni de vreo eventuală infracțiune în acest caz, noatează vasiledale.ro

ACTUALIZARE IJP Maramureș

Azi, 02 ianuarie, la ora 9:00, polițiștii din Cavnic au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani, domiciliat în oraș, a plecat ieri 1 ianuarie de la domiciliul său și nu a revenit.

Polițiștii, sprijiniți de jandarmii din cadrul Postului Montan Cavnic, au demarat de urgență verificări și la aproximativ o jumătate de oră l-au găsit pe bărbat în albia râului Cavnic, din păcate fără semne vitale.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și